SSVMS

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Od 51 putnika 33 preživelo pad aviona

El. pošta Štampa PDF

konviasaatr42

KARAKAS - Avion sa 51 putnikom i članom posade koji je poleteo s karibskog ostrva Margarita srušio se juče u istočnom delu Venecuele i 33 osobe su preživele pad, dok su ostali poginuli ili se vode kao nestali, potvrdio je lokalni venecuelanski zvaničnik Fansisko Rangel Gomes. 
Prema najnovijim raspoloživim informacijama, najmanje 14 putnika je poginulo i četvoro se vode kao nestali pošto se juče u 10 sati po lokalnom vremenu, srušio avion na samo 10 kilometara od odredišta, venecuelanskog grada Puerto Ordaz.
Preživeli putnici nalaze se na bolničkom lečenju, dodao je Gomes, a prenela agencija AP.
Avion ATR-42, francuske proizvodnje, venecuelanske državne kompanije "Konviasa" na redovnom letu 2350 poleteo je s karibskog ostrva Margarita i srušio se na zemljište najveće venecuelanske državne čeličane "Sidor" i završio među buradima i brodskim kontejnerima kod obala reke Orinoko.
"Još ne znamo koji je pravi uzrok (pada aviona)", rekao je Gomes za državnu televiziju i dodao da je pilot uputio radio vezom upozorenje da postoje problemi s avionom.
Gomes je izrazio nadu da će moći da pronađu još preživelih, navela je agencija Rojters.

Poslednje ažurirano četvrtak, 16 septembar 2010 08:25  

Blic vest!

Hogan je potvrdio da su zainteresovan za kupovinu "Jat tehnike".
- "Er Srbija" za sada ima svoju tehniku za linijsko održavanje. Gledamo i procenjujemo "Jat tehniku", videćemo da li će biti realizovano neko partnerstvo ili kupovina - kazao je Hogan.
 
20.06.2014.