SSVMS

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Iz Beograda za Čikago direktno do kraja 2015.!

El. pošta Štampa PDF
alt
Izrada studije izvodljivosti o letu za SAD ugovorena je sa partnerima u Vladi Srbije i premijerom Vučićem, rekao je prvi čovek "Etihada" Džejms Hogan.
Iz Beograda za Čikago direktno do kraja 2015.!
Džejms Hogan, predsednik i generalni direktor "Etihad ervejza", kaže da je prezadovoljan dosadašnjim radom "Er Srbije" i da očekuje da će do kraja 2015. godine srpska avio-kompanija leteti direktno za Čikago. Hogan je potvrdio da su "Etihad" i "Er Srbija" zainteresovani za kupovinu "Jat tehnike", ali da je sada sve u fazi procene.
- Dane Kondić, generalni direktor "Er Srbije", i njegova ekipa odlično rade svoj posao. O tome jasno govore rezultati u prvom kvartalu ove godine. Očekujem da će sve biti po planu i da će prvu godinu rada "Er Srbija" ostvariti na pozitivnoj nuli - rekao je Hogan izveštaču "Naših novina" u Cirihu, gde je "Etihad ervejz" predstavio novu liniju Cirih-Abu Dabi.
Hogan je rekao da od "Er Srbije" očekuje da poveže region i da bude jaka veza celog Balkana:
 
- "Er Srbija" i "Etihad", koji su strateški partneri, računaju na putnike iz ove regije.
Prvi čovek "Etihad ervejza" naglašava da pregovori oko direktnih letova "Er Srbije" za SAD uveliko teku.
- Direktni letovi iz Srbije do SAD biće realizovani najkasnije do kraja 2015. godine. Očekujem da prva linija bude linija do Čikaga. Izrada studije izvodljivosti ugovorena je sa partnerima u Vladi Srbije i premijerom Vučićem - izjavio je sagovornik "Naših novina".
Hogan je potvrdio da su zainteresovan za kupovinu "Jat tehnike".
- "Er Srbija" za sada ima svoju tehniku za linijsko odr`avanje. Gledamo i procenjujemo "Jat tehniku", videćemo da li će biti realizovano neko partnerstvo ili kupovina - kazao je Hogan.
 
O planovima za izgradnju svog terminala na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, Hogan je rekao:
- Menadžment "Er Srbije" će odlučiti o tome, proceniće da li će i kada biti potrebno sa se uradi taj projekat.
Hogan je objasnio važnost nove linije iz Ciriha do Abu Dabija.
- Nova linija koja je krenula od 1. juna 2014. nadovezuje se na svakodnevne letove "Etihada" na relaciji izme|u Ženeve i Abu Dabija, koji su uvedeni u junu 2004. godine. Kompanija "Er Srbija" omogućava pogodne redovne letove od Ciriha do Beograda. Veći izbor za putnike je još jedan dokaz vrednosti i snage naše strategije partnerske mreže koja nam omogoćava da radimo sa partnerskim avio-kompanijama kako bismo ponudili više letova, ka više destinacija, sa više veza - zaključio je Hogan.
Poslednje ažurirano nedelja, 06 jul 2014 11:19  

Blic vest!

Hogan je potvrdio da su zainteresovan za kupovinu "Jat tehnike".
- "Er Srbija" za sada ima svoju tehniku za linijsko održavanje. Gledamo i procenjujemo "Jat tehniku", videćemo da li će biti realizovano neko partnerstvo ili kupovina - kazao je Hogan.
 
20.06.2014.