SSVMS

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Gde možemo da letimo sa Etihadom?

El. pošta

 

Beograd -- Avioni Etihada, na kojima će biti kod "Jat ervejza" (YU), prevoziće putnike iz Beograda ka Bangkoku, Pekingu, Brizbejnu, Čenduu, Čikagu... Pored tih gradova, Jat će deliti letove sa Etihadom i ka Kolombu, gradu Ho Ši Min, Islamabadu, Johanesburgu, Karačiju, Kuala Lumpuru, Kuvajtu, Lahoreu, Njujorku, Melburnu, Sejšelima, Šangaju, Singapuru, Sidneju, Torontu i Vašingtonu.
alt
Novi letovi Etihada će obezbediti bolje mogućnosti putovanja od Beograda za stotine hiljada srpskih državljana širom sveta, najavila je nacionalna kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata prilikom potpisivajna ugovora o komercijalnoj saradnji sa srpskima vioprevoznikom.
Etihad i Jat će uvodjenjem zajedničkih "kod šer" letova moći zajednički da prodaju karte na kojima će imati svoje oznake. 
Etihad će obeležiti EY kodom Jatove letove izmedju Beograda i Amsterdama, Atine, Berlina, Brisela, Kopenhagena, Dizeldorfa, Rima, Frankfurta, Geteborga, Istanbula, Londona (Hitrou), Larnake, Milana, Moskve, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, Stokholma, Štutgarta, Soluna, Tivta, Beča i Ciriha. 
Beograd će postati treća od pet novih destinacija koje će Etihad opsluživati svojim saobraćajem u 2013. godini i prvi let na destinaciji Abu Dabi - Beograd najavljen je za 15. jun. 
Od tog dana Etihad uspostavlja dnevne letove od Beograda do Abu Dabija sa polascima iz Abu Dabija u 8.35 časova i dolaskom u Beograd u 12.15 i iz Beograda sa polaskom u 13.00 i dolaskom u Abu Dabi u 20.20 časova. 
Letovi će se obavljati Erbasovim avionom A319 sa 106 mesta. 
Etihad je nacionalna avikompanija UAE koja je počela sa radom 2003. godine i sada obavlja putnički i robni saobraćaj ka 86 destinacija na Bliskom Istoku, u Africi, Avropi, Aziji, Australiji i Americi sa flotom od 73 aviona Ebas i Boing. 
Ta kompanija je naručila više od 90 aviona, uključujući i 41 Boing 787-9 "Dreamliner" i 10 Erbasa A380, koji je trenutno najveći avion na svetu. 
"Etihad ervejz" je zaključio 42 ugovora o zajedničkom obavljanju saobraćaja sa aviokompanijama u svetu. Prošle godine je prevezla 10,3 miliona putnika i ostvarila profit od 42 miliona dolara. 
Ova kompanija ima jedinstven model poslovanja, koji predstavlja kombinaciju stalnog poslovnog razvoja, zaključivanja ugovora o zajedničkom saobraćaju i manjinskog vlasništvo u drugim avikompanijama. 
U Etihadu kažu da se taj model pokazao kao veoma efikasan u povećanju broj putnika, prihoda i dobiti za sve partnere. 
Nacionalna aviokompanija UAE ima 29 odsto vlasničkog udela u nemačkom "Er berlinu", 40 odsto u "Er Sejšelima", oko tri odsto u "Er lingusu" i devet odsto u kompaniji "Virdžin Australija". 
Etihad je u prvom kvartalu ove godine ostvario prihod od prodaje putničkih karata od 900 miliona dolara odnosno za 19 odsto više nego u istom periodu prošle godine. 
Takodje, Etihad Kargo beleži do sada najbolji prvi kvartal sa 20 odsto više prevezenih tona robe u odnosu na taj period lane.
Poslednje ažurirano ponedeljak, 15 april 2013 14:36  

Ponuda

Baner

Iz novina...

Iz Beograda za Čikago direktno do kraja 2015.!

Iz Beograda za Čikago direktno do kraja 2015.!

Izrada studije izvodljivosti o letu za SAD ugovorena je sa partnerim...
nedelja, 06 jul 2014 11:08
Arapi kupuju i Jat tehniku

Arapi kupuju i Jat tehniku

Pregovori između vlade Srbije i Etihada, nacionalne aviokompanije Ujedin...
nedelja, 08 decembar 2013 22:57
Sirovo meso kao plata

Sirovo meso kao plata

Hangari Jat Tehnike su centar bezbednosti aviona, kako nacionalne avioko...
nedelja, 08 decembar 2013 22:50


Pristupnica_banner


Blic vest!

Hogan je potvrdio da su zainteresovan za kupovinu "Jat tehnike".
- "Er Srbija" za sada ima svoju tehniku za linijsko održavanje. Gledamo i procenjujemo "Jat tehniku", videćemo da li će biti realizovano neko partnerstvo ili kupovina - kazao je Hogan.
 
20.06.2014.