SSVMS

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
Naslovna RSS
Šta je RSS?


rss
RSS Really Simple Syndication je jednostavan i automatizovan način za preuzimanje informacija sa web sajtova koje Vi izaberete. Da biste mogli da koristite ovu funkciju na Vašem PC ili mobilnom telefonu, potrebno je da nabavite program za čitanje vesti RSS Reader i potom izaberete RSS kanale koje želite da primate. Na taj način ćete odmah biti obavešteni o najnovijim zbivanjima ili promenama na sajtovima koji Vas zanimaju. Npr. sajt Aerodroma `Nikola Tesla` Vam putem RSS nudi informacije o najnovijim vestima, dolascima i odlascima aviona, a sajt Strukovnog Sindikata Vazduhoplovnih Mehaničara Srbije Vam putem RSS nudi Informacije SSVMS i najnovije Vazduhoplovne vesti iz Srbije i sveta.
RSS možete čitati kroz Internet Explorer, Firefox ili Opera browsere, a možete koristiti i Microsoft Outlook. Ukoliko ih nemate možete ih preuzeti sa www.microsoft.com/ie/ ili www.mozilla.org. Nakon izbora servisa kreirajte svoj besplatni nalog, kliknite na ikonicu za RSS u Vašem browser-u i na taj način dodaćete RSS kanal u Vaš bookmark browser-a. Preporučujemo varijantu čitanja RSS-a kroz Internet Explorer 7.0+. Ukoliko koristite neki drugi program za prijem RSS-a pratite uputstva Vašeg RSS Readera i dodajte kanale koje nudimo:


Ponuda

Baner

Iz novina...

Iz Beograda za Čikago direktno do kraja 2015.!

Iz Beograda za Čikago direktno do kraja 2015.!

Izrada studije izvodljivosti o letu za SAD ugovorena je sa partnerim...
nedelja, 06 jul 2014 11:08
Arapi kupuju i Jat tehniku

Arapi kupuju i Jat tehniku

Pregovori između vlade Srbije i Etihada, nacionalne aviokompanije Ujedin...
nedelja, 08 decembar 2013 22:57
Sirovo meso kao plata

Sirovo meso kao plata

Hangari Jat Tehnike su centar bezbednosti aviona, kako nacionalne avioko...
nedelja, 08 decembar 2013 22:50


vvesti2

U ovoj rubrici možete pročitati vazduhoplovne vesti koje nisu direktno vezane za SSVMS i JatTehniku. Neki članci mogu biti na engleskom jeziku zato što je i izvorna informacija na engleskom jeziku. Kliknite ovde i pročitajte.

Trenutno Online

Imamo 74 gostiju na mreži

Blic vest!

Hogan je potvrdio da su zainteresovan za kupovinu "Jat tehnike".
- "Er Srbija" za sada ima svoju tehniku za linijsko održavanje. Gledamo i procenjujemo "Jat tehniku", videćemo da li će biti realizovano neko partnerstvo ili kupovina - kazao je Hogan.
 
20.06.2014.