SSVMS

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

VESTI
U ovoj rubrici možete pročitati vazduhoplovne vesti koje nisu direktno vezane za SSVMS i JatTehniku. Neki članci mogu biti na engleskom jeziku zato što je i izvorna informacija na engleskom jeziku. Sve informacije su nezvanične.
Sve vesti koje su objavljene u prethodnom periodu možete pregledati u rubrici Arhiva. Odmah možete pregledati Arhivu ako kliknete ovde.Stručnjaci "Etihada" danas posećuju ćerke firme Jata

El. pošta
alt
Tehnička delegacija aviokompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata "Etihad“ dolazi danas u Beograd kako bi istražila poslovanje ćerki firmi srpskog avioprevoznika, izjavio je v.d. generalnog direktora "Jat ervejza“ Velibor Vukašinović
"Etihad“ je već "dubinski“ snimio stanje sprske aviokompanije i sada nastavlja sa analiziranjem stanja u "Jat tehnici“, "Jat keteringu“ i "Suportu“ i ti podaci će biti ugrađeni u eventualni predlog "Etihada“ o strateškom partnerstvu sa Jatom, rekao je Vukašinović Tanjugu.
On nije želeo da precizira kada bi taj predlog mogao da stigne, ali je naveo da se za sada pregovori između "Etihada“ i "Jat ervejza“ odvijaju "izvanredno“.
Vukašinović je potvrdio da su nedavno u nacionalnoj aviokompaniji smenjeni određeni direktori, ali demantovao da bi to moglo negativno da utiče na dalje pregovore sa "Etihadom“.
Prema njegovim rečima, smenjeni su direktori koji nisu dobro radili, a novi menadžment u Jatu samo može da bude u funkciji dobre saradnje i daljih pregovora sa "Etihadom“.
Sa novim menadžmentom Jata se popravila redovnost polazaka Jatovih aviona, istakao je Vukašinović.
Tehnička delegacija "Etihada“ boraviće u Beogradu tri dana, dodao je on.
Nacionalna aviokompanija UAE uvešće 15. juna redovne dnevne letove između Abu Dabija i Beograda.
Jat i "Etihad“ su u aprilu potpisali ugovor o komercijalnoj saradnji na 46 destinacija i uvođenju zajedničkih "kod šer“ letova. 
Poslednje ažurirano ponedeljak, 03 jun 2013 18:19
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Ponuda

Baner

Iz novina...

Iz Beograda za Čikago direktno do kraja 2015.!

Iz Beograda za Čikago direktno do kraja 2015.!

Izrada studije izvodljivosti o letu za SAD ugovorena je sa partnerim...
nedelja, 06 jul 2014 11:08
Arapi kupuju i Jat tehniku

Arapi kupuju i Jat tehniku

Pregovori između vlade Srbije i Etihada, nacionalne aviokompanije Ujedin...
nedelja, 08 decembar 2013 22:57
Sirovo meso kao plata

Sirovo meso kao plata

Hangari Jat Tehnike su centar bezbednosti aviona, kako nacionalne avioko...
nedelja, 08 decembar 2013 22:50


Pristupnica_banner


Blic vest!

Hogan je potvrdio da su zainteresovan za kupovinu "Jat tehnike".
- "Er Srbija" za sada ima svoju tehniku za linijsko održavanje. Gledamo i procenjujemo "Jat tehniku", videćemo da li će biti realizovano neko partnerstvo ili kupovina - kazao je Hogan.
 
20.06.2014.